Referenties

Vivisol

Nelice Kuijpers – Comperen
Communications Manager

“Charlotte heeft een jaar lang ons communicatieteam versterkt. Ze maakte een vliegende start: vanuit haar natuurlijke nieuwsgierigheid en actiegerichtheid leerde ze de organisatie snel kennen, en draaide ze meteen mee in verschillende projecten. Daarbij zorgt ze voor korte lijnen en tastbare resultaten. Met als bonus vaak ook nog suggesties voor procesverbeteringen.

Zoek je iemand ’to get things done’? Dan zoek je Charlotte!”

Mosadex

Nick Zoontjes
Communicatieadviseur

“Charlotte heeft de afgelopen vier maanden een mooie bijdrage geleverd aan de communicatieafdeling van Mosadex Groep. Voor een aantal van onze dochterbedrijven was ze aanspreekpunt en verzorgde ze de communicatie.
Van arbeidsmarktcommunicatie tot een herpositionering en van het maken van testimonialvideo’s tot het coördineren van het Mosadex-magazine. Charlotte kan het allemaal.


Ze schakelt snel, verzet veel werk, maakt vraagstukken snel eigen en is vanaf de eerste dag plug-and-play. Een echte interimmer met wie je snel stappen maakt!”

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Evelien Broers
Communicatieadviseur

“De samenwerking met Charlotte is ons heel goed bevallen! Ze neemt zelf initiatief en is niet bang om de handen uit de mouwen te steken. In de tijd dat ze bij ons was heeft ze, waar nodig zelfstandig, veel werk verzet. Tot slot is Charlotte ook nog eens fijn in de omgang. Niet onbelangrijk ;)”